Revival Nachtcreme met paardenmelk 50 ml

Crème voor de normale tot droge huid op basis van natuurzuivere paardenmelk met een huidvoedende en hydraterende werking. Bestrijdt uitdroging en kloofvorming van de huid (eeltplekken, ruwe ellebogen/knieën, etc.) door herstel van een optimale vocht/vet balans. Revitaliseert (Revival) na een langdurig verblijf in de felle zon of bij ongunstige weersomstandigheden een rood geworden of door uitdroging aangetaste huid door stimulatie van een natuurlijke huiddoorbloeding.

Pedi-care Voetcreme met Paardenmelk 50 ml

Voetencrème op basis van natuurzuivere paardenmelk voor de verzorging van enkels en voeten. Remt de vorming van geurverspreidende bacteriën en overtollige voettranspiratie. Stimuleert de doorbloeding bij extreem vermoeide voeten en enkels. Tevens een hulpmiddel bij verzorging van voetschimmel, zwemmerseczeem, blaarvorming, ruwe hakken en eeltplekken.

Muscle Spierbalsem met paardenmelk tube 250 ml

Diepwerkende spierbalsem op basis van natuurzuivere paardenmelk ter verzorging van gevoelige en vermoeide spieren na intensieve arbeid of sportprestatie. Heeft een verlichtende werking bij  stramme, stijve spieren of reuma-achtige verschijnselen.

Heeft een goede invloed op de bloedcirculatie en helpt het melkzuurgehalte in bloed en spierente verlagen. Bevordert een doelmatig zuurstoftransport.

Milky Shower douche gel met paardenmelk 250 ml

Douche-gel gemaakt op basis van natuurzuivere paardenmelk voor de dagelijkse verzorging van een gevoelige huid. De krachtige bestanddelen reinigen de huid intens zonder de natuurlijke beschermlaag te beschadigen. Zachtheid en elasticiteit worden bevorderd en een gezonde huiddoorbloeding gestimuleerd. Zorgt voor een langdurige verbetering van de huid/vochtbalans en beschermt de huid tegen uitdroging. Biologisch afbreekbaar. Dierproef vrij.

Pedi-care Voetcreme met Paardenmelk 50 ml

Voetencrème op basis van natuurzuivere paardenmelk voor de verzorging van enkels en voeten. Remt de vorming van geurverspreidende bacteriën en overtollige voettranspiratie. Stimuleert de doorbloeding bij extreem vermoeide voeten en enkels. Tevens een hulpmiddel bij verzorging van voetschimmel, zwemmerseczeem, blaarvorming, ruwe hakken en eeltplekken.

Handy handcrème 250ml

Handcrème gemaakt op basis van natuurzuivere paardenmelk voor de dagelijkse verzorging van gevoelige of schrale handen. Het beschermt de natuurlijke structuur van de huid tegen extreme weersomstandigheden.

Zorgt voor een langdurige verbetering van de vochtbalans en beschermt de huid tegen uitdroging en kloofvorming. Is niet vet en trekt snel in.

Lactate Shampoo met paardenmelk 250 ml

Bent u ook opzoek naar een shampoo die écht geschikt is voor de gevoelige huid? Probeer dan Lactate Shampoo met paardenmelk. Dit is een natuurlijke shampoo ontwikkeld op basis van paardenmelk en plantenextracten.

Paardenmelk heeft een heilzame werking op de huid. Ook mensen die een gevoelige huid hebben, hebben veel baat bij deze shampoo met natuurzuivere paardenmelk. Deze shampoo met paardenmelk verzorgt namelijk niet alleen de haren maar ook de hoofdhuid intens. De natuurlijke shampoo stimuleert het zelfvernieuwingsproces in de haren en de hoofdhuid, maar de shampoo beschadigt de natuurlijke beschermlaag niet.

Renovate Bodymilk met paardenmelk 150 ml

Romige bodymilk met een hoog gehalte aan natuurzuivere paardenmelk. Verhindert uitdrogen, renoveert, verzorgt en voedt de gehele huid na het baden, douchen, zwemmen of zonnebaden. Herstelt de huid en werkt hydraterend. Zorgt voor een optimale balans tussen vocht en vet. Reactiveert een aangetaste huid als gevolg van weersinvloeden door stimulatie van de huiddoorbloeding. Alleen voor uitwendig gebruik, goed gesloten bewaren bij een temperatuur van 12-18 graden. Biologisch afbreekbaar. Dierproef vrij.

Handzeep met paardenmelk Wit 100 gram

Frisse en milde handzeep op basis van natuurzuivere paardenmelk. Reinigt de huid zeer diep zonder de natuurlijke beschermlaag te beschadigen. Ideaal voor gebruik bij het hygiënisch reinigen van ruwe, droge of schrale handen. Verkrijgbaar in de pastelkleuren mintgroen, maisgeel, roze, zalm en wit. Na gebruik de goed afgedroogde huid verzorgen met een daartoe geschikte paardenmelk crème of –lotion, voor een optimaal verzorgende werking. Biologisch afbreekbaar. Dierproef vrij.

Allround verzorgende gezichtscrème 50ml

Een allround huidverzorger. Crème met een hoog gehalte aan natuurzuivere paardenmelk voor de verzorging van het gezicht, van een vette tot een droge huids.